Νεολαία ΕΑΕΠ Πάτρας - Καλώς ήρθατε

 

Κάθε Κυριακή απόγευμα, η νεολαία της εκκλησίας μας συγκεντρώνεται με σκοπό να συζητήσουμε θέματα μέσα από το Λόγο του Θεού που αφορούν την πορεία μας μέσα στον κόσμο αυτό. Κύριος στόχος μας είναι να αυξηθούμε στην επίγνωση του Ευαγγελίου, ώστε να μπορέσουμε σαν νέοι να σταθούμε στο θέλημα του Θεού,πρεσβεύοντας την αλήθεια του Ευαγγελίου ειδικά στους συνομηλίκους μας αλλά και σε όλους τους ανθρώπους μέσα από την ζωή μας και την μαρτυρία μας.

Η νεολαία μας οργανώνει κατά καιρούς εξορμήσεις σε άλλες εκκλησίες τόσο στην Πελοπόννησο όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στόχος μας να γνωριστούμε με νέους αδελφών εκκλησιών,να ανταλλάξουμε εμπειρίες και να έχουμε κοινωνίες αγάπης.
Επίσης, η νεολαία μας δραστηριοποιείται συχνά και στο εξωτερικό έργο, με επισκέψεις σε μεμονωμένους, σε ασθενείς αλλά και με ευαγγελισμό και διανομή φυλλαδίων σε κεντρικά σημεία της πόλης της Πάτρας και άλλων περιοχών.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στις σελίδες της νεολαίας μας και να διαβάσετε τα νέα μας,να δείτε video,να κατεβάσετε mp3 και άλλα. Το περιεχόμενο των σελίδων μας θα ανανεώνεται τακτικά.

Ο Θεός να σας ευλογεί.

 

Ημέρες συναθροίσεων

Κηρύγμα ευαγγελίου:

Τετάρτη & Παρασκευή 20.00-21.00

Κυριακή 11.00-12.00

Αυστραλίας 100

Έξω Αγυιά, Πάτρα

Είσοδος ελεύθερη

Δωρεάν Καινή Διαθήκη

free-bible

τηλεφωνήστε στο 2106818442

και θα σας αποσταλεί στην διεύθυνση που επιθυμείτε

 

Εικόνες από την Πάτρα

Χριστιανικά ραδιόφωνα

Χριστιανικές ιστοσελίδες

Η Βίβλος σε pc & κινητό